BLOED

F/X BLOOD 

F/X Blood is een vloeibaar kunstbloed dat breed inzetbaar is. Het droogt op de huid en is daarna veegvast. Door de glans geeft het echter een verse en vochtige indruk. Dit bloed is leverbaar in twee kleuren: licht en donker. F/X Blood kan eenvoudig van de huid verwijderd worden met zeep en warm water. Het kan ook uit de meeste stoffen gewassen worden.

Bloedcapsules

De Superstar Bloed Capsules zijn ideaal voor het creëren van een licht schuimend helder bloed effect bij vermenging met speeksel.De capsules zijn van plantaardige oorsprong gevuld met rood poeder.De capsules zijn niet giftig en dus geschikt voor gebruik in en om de mond.

GEBRUIK:

Verberg de capsule in je mond, de capsule zal langzaam smelten.Bijt op de capsule wanneer je het bloedeffect wil hebben en vermeng dit goed met je speeksel.Zorg dat het bloedpoeder goed mengt met het speeksel en laat het uit de mond lopen. Let op dit bloed is niet uitwasbaar, dus let op je kleding!Verwijderen:

Let op! De Superstar Bloed Capsules zijn niet uitwasbaar

Het bloed residu op de huid kan het best verwijderd worden met een cleansing lotion

BLOEDPOEDER

Bloedpoeder is niet uitwasbaar uit kleding.Mogelijke vlekken eerst goed uitspoelen met lauwwater, daarna wassen in de wasmachine.Niet te gebruiken voor kinderen onder de 12 jaar.

GEBRUIK:

Wrijf een klein beetje bloedpoeder op de gewenste wond/plek en spray met een klein beetje water op de poeder. WAANZINNIG!