LIJM SOORTEN

HUID LIJM

TV SPIRIT GUM

 

TV Spirit Gum (ook bekend als TV Mastix) is een populaire lijm voor haar, baarden, snorren en pruiken. Bevat een hoog percentage natuurlijke mastiek. Droogt matter op dan de normale Spirit Gum en ziet er daardoor natuurlijker uit. Breng de TV Spirit Gum aan op de huid en laat het even drogen. Druk dan het te bevestigen haarwerk op de lijm. Wij raden MME Mild Spirit Gum Remover aan om de lijm van de huid te verwijderen. Gebruik Spirit Gum Remover of alcohol om de lijm van tule of andere voorwerpen te verwijderen.

Details: 50 ml

PROS-AIDE – THE ORIGINAL –

 

Pros-Aide is een special effects kleefmiddel dat door ADM Tronics gemaakt wordt voor make-up artists. Deze lijm heeft een uitzonderlijk grote kleefkracht en wordt gebruikt om foam appliances en andere 3-D delen te plakken en voor het wegwerken van overgangen. Gebruik wattenstaafjes om Pros-Aide op de huid en de te plakken delen aan te brengen. Laat de lijm licht drogen en druk de prosthetic dan op de huid. Indien nodig breng je onder eventuele losse randjes meer lijm aan en druk je die op hun plaats. Om de randen weg te werken, gebruik je een latexsponsje waarmee je Pros-Aide over de overgang stempelt. Poeder daarna af. Pros-Aide verdik je met Kryosil en verwijder en verdun je met Special Adhesive B Remove

HD PRO GUM

 

Dit kleefmiddel is speciaal ontwikkeld voor HD-camerawerk en voldoet aan de hoogste eisen die aan een mastix gesteld kunnen worden: HD Pro Gum combineert een uitzonderlijke kleefkracht met een ongekende flexibiliteit. Dankzij de viscositeit wordt de tule van pruiken op de huid geëgaliseerd. Hierdoor worden de draden veel minder zichtbaar en wordt de schaduw van de tule, die bij HD zichtbaar kan zijn, geminimaliseerd. HD Pro Gum kan eenvoudig zowel onder als over de tule aangebracht worden en is eenvoudig te corrigeren. Nadat de lijm op de huid gedrukt wordt, zal zijn natuurlijke glans zich perfect aanpassen aan elk huidstype. HD Pro Gum laat geen vocht door en kleurt niet wit.