Meisje Eigenwijsje Boekjes

Meisje Eigenwijsje

Vindt gewoon maar erg stom! € 7,00

Meisje Eigenwijsje

Kan het zelf € 7,00

Meisje Eigenwijsje

speelt graag de baas € 9,95

Meisje Eigenwijsje weet precies wat ze mooi vindt. Helaas is haar mama het daar niet altijd mee eens. Wie wil er nu met een onderbroek op het hoofd naar school?Nee Meisje Eigenwijsje, dat gaat toch echt niet hoor!
Meisje Eigenwijsje weet zeker dat ze alles kan! Ze is immers al 5 en dan hoeft mama haar heus niet te helpen. Zelfs niet met zwemmen! Als haar grote zus het kan, dan kan Meisje Eigenwijsje het ook!
Meisje Eigenwijsje weet precies wat ze wil spelen. Maar samen spelen is soms wat moeilijk. Waarom doet haar vriendinnetje niet gewoon wat Meisje wil. Hoe moet Meisje Eigenwijsje dat nu oplossen?
De boekjes van Meisje Eigenwijsje zijn gemaakt door de zusjes Dammann. Linda is de illustratrice en Marjolein de schrijfster. Linda maakt samen met logopediste Megan Kool sinds 2021 hele leuke taalbundels voor kinderen. Klik hieronder voor meer informatie!
Naast boekjes zijn er nu ook taalbundels te bestellen voor logopedisten en leerkrachten. Wil je hier meer over weten? Klik dan hieronder op Meisje Eigenwijsje en haar vriendinnetje.